Wat te doen als poort 25 gesloten is

Edpnet blokkeert alle trafiek dat afkomstig is van dynamische IP-adressen via poort 25, behalve trafiek die naar onze relayserver gaat.

• als u een edpnet-verbinding en een dynamisch IP-adres gebruikt, dient u de naam van een uitgaande server in uw e-mailprogramma te controleren. De correcte is relay.edpnet.be. Het is enkel mogelijk om e-mails te verzenden via deze relay.edpnet.be server.

Volgende link kan nuttig zijn:  Outlook Express-configuratie

• als u een dynamisch IP-adres en uw eigen mailserver gebruikt, moet u uw serverconfiguratie op de volgende manier aanpassen: MS Exchange-server op dyn ip

Sendmail dyn IP

Opgelet: verzending via relay.edpnet.be voldoet aan de volgende beperkingen: E-maillimieten

• als uw IP-adres dynamisch is en u e-mails verzendt via een andere uitgaande server (bijvoorbeeld uw werkgever), kunt u:

- de uitgaande servernaam vervangen door relay.edpnet.be

- een VPN-verbinding gebruiken. Uw werkgever kan het voor u configureren.

!!! Let op: alleen de uitgaande trafiek wordt geblokkeerd in poort 25, dus je kunt nog steeds berichten ontvangen via deze poort.

Last updated on Feb 15, 2018 | Tags: