Wat te doen als poort 25 gesloten is

Edpnet blokkeert alle trafiek dat afkomstig is van dynamische IP-adressen via poort 25, behalve trafiek die naar onze relayserver gaat.

Let op: alleen de uitgaande trafiek wordt geblokkeerd in poort 25, dus je kunt nog steeds berichten ontvangen via deze poort.

Als u een edpnet-verbinding en een dynamisch IP-adres gebruikt, dient u de naam van een uitgaande server in uw e-mailprogramma te controleren. De correcte is relay.edpnet.be. Het is enkel mogelijk om e-mails te verzenden via deze relay.edpnet.be server. Volgende link kan nuttig zijn:  Outlook Express-configuratie

Als u een dynamisch IP-adres en uw eigen mailserver gebruikt, moet u uw serverconfiguratie op de volgende manier aanpassen: MS Exchange-server op dyn ip

Als uw IP-adres dynamisch is en u e-mails verzendt via een andere uitgaande server (bijvoorbeeld uw werkgever), kunt u:

• de uitgaande servernaam vervangen door relay.edpnet.be
  • een VPN-verbinding gebruiken. Uw werkgever kan het voor u configureren.
Opgelet: verzending via relay.edpnet.be voldoet aan de volgende beperkingen: E-maillimieten
Last updated on Dec 05, 2019 | Tags:
Edpnet cookies

Functionele cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Analytische cookies geven inzicht welke pagina’s van de edpnet website u bezocht heeft, hoelang u een welbepaalde pagina bezocht, of u reeds eerder de edpnet website bezocht, evaluatie van uw navigatiegedrag op onze website, ... Met deze cookies bekomt edpnet een algemeen beeld van het websitebezoek. Hierdoor kunnen wij analyseren waar en wanneer er bijvoorbeeld fouten op de website ontstaan.
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.