Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren

Poorten en Interfaces

Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren

DSL
Poort voor aansluiting van de ADSL of VDSL lijn

Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren

FON
RJ11 poort voor aansluiting van analoge telefoontoestellen, antwoordapparaten, fax en andere analoge terminals

Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren

LAN 1 — LAN 4
4 gigabit Ethernet poorten (10/100/1000 Base-T) voor aansluiting van computers, netwerkhubs, spelconsoles en andere netwerktoestellen

Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren

Power
Poort voor aansluiting van de stroomadapter

FRITZ!Box 6890 LTE modem/router

Lampjes

Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren
Power/DSL

Aan:
FRITZ!Box heeft elektrische stroom en de DSL lijn is klaar voor gebruik

Knippert:
FRITZ!Box heeft elektrische stroom en probeert verbinding met DSL te maken of verbinding met DSL werd onderbroken

Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren
WLAN

Aan:
Draadloos LAN staat aan

Knippert:
Draadloze LAN-functie wordt in- of uitgeschakeld

Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren
FON/DECT

Aan:
Telefonische verbinding via internet of vaste lijn is actief

Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren
Connect/WPS

Knippert:
Registratie van een draadloos toestel via WPS is bezig / Registratie van een DECT-toestel is bezig

Knippert snel:
WPS afgebroken: meer dan twee draadloze toestellen voeren tegelijkertijd WPS uit

Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren
Connect/WPS

Brandt groen:
Stick & Stick & Surf with FRITZ!WLAN USB stick is actief / Instelbaar

Hoe kan ik mijn FRITZ!Box 7530 installeren en configureren

Installeren

Configureren