Fiber van edpnet

Je bent klaar voor de toekomst

Met fiber geniet je van snelheden tot 250 Mbps.
Da’s echt supersnel internet voor iedereen bij je thuis.

Wil je weten of fiber reeds beschikbaar is op jouw adres? Doe de test!

DOE DE TEST

GRATIS aansluitingop het fibernetwerk*

Fiber XL+
Telefonie

44,95 /maand
 • Download/upload
  Tot 250/30 Mbps
 • Onbeperkte trafiek
 • Telefonie inbegrepen**
 • Activatiekost: €50
 • Modem niet inbegrepen
GRATIS aansluitingop het fibernetwerk*

Fiber XS+
Telefonie

34,95 /maand
 • Download/upload
  Tot 110/10 Mbps
 • Onbeperkte trafiek
 • Telefonie inbegrepen**
 • Activatiekost: €50
 • Modem niet inbegrepen

ECHT SUPERSNEL en onbeperkt INTERNET

Met snelheden tot 250 Mbps, hoef je je geen zorgen meer te maken over supersnel surfen.

Iedereen thuis tegelijk online? Geen probleem. Doe maar goed zot vanaf nu. Edpnet Fiber biedt je een stabiele verbinding met hoge snelheden voor iedereen.

Met edpnet internet krijg je écht ongelimiteerd internet.  Geen verdoken regels in de algemene voorwaarden.  Ongelimiteerd is echt ongelimiteerd!

EEN BETER WIFI-BEREIK

WiFi thuis is geweldig! Maar soms is een draadloos netwerk niet sterk genoeg doorheen het hele huis. De oplossing hiervoor is Mesh. Met Mesh worden meerdere draadloze netwerken (mazen = Mesh in het Engels) in je huis, samen gecombineerd tot één enkel groot netwerk .
Zo geniet je heel eenvoudig van maximale snelheid bij het surfen, afspelen van video's of gamen – tot in de verste hoekjes van je woning.

Edpnet biedt een Mesh-bundel met een FRITZ!Box 7530 modem en de FRITZ!WLAN 1160 repeater voor de prijs van €99 incl. BTW.***

 

telefonie, gratis en voor niets!

Ja inderdaad, je krijgt er gratis een telefonie-abonnement bij**.  Da's alvast €23,13 per maand in de pocket!  Tenzij je echt graag je dure vaste lijn blijft betalen (n_n) ...

Je geniet van zeer lage beltarieven.
Je behoudt gratis jouw nummer.
Je krijgt gratis slimme diensten (zoals nummerweergave, ...).

Meer weten

Meteen een antwoord op jouw vragen

Meer weten? Ga dan naar onze support site

* De fysieke aansluiting op het fibernetwerk is gratis (op voorwaarde dat alle voorbereidende werken voor uw aansluiting op de Proximus infrastructuur zijn uitgevoerd). De eventuele installatie zonder zorgen (twv €62,50 incl. BTW) is niet inbegrepen.
** Promotie geldig voor Fiber XS en Fiber XL abonnementen: het telefonie-abonnement is gratis (gesprekskosten niet inbegrepen) tot zolang het abonnement actief is.

*** Bundelpromotie voor nieuwe VDSL XL abonnementen, je betaalt slechts €99 incl. BTW voor de Mesh WiFi Bundel ipv de normale prijs van €158 incl. BTW. Promotie geldig van 01/03/2019 tot en met 30/06/2019.