TELEFONIE van edpnet

Da's Gratis en voor niets

Bestel een VDSL XS of VDSL XL abonnement en je krijgt telefonie er zomaar bij.*  Je belt supergoedkoop.  Je hebt geen vaste telefoonlijn meer nodig.

Rinkelt er al een belletje?
 

Lees meer

TELEFONIE

10,00 0,00 /maand
 • Geen connectiekost per oproep
  Superlage tarieven per minuut
  Gratis slimme diensten
  Gratis nummerbehoud
  Gratis bellen naar andere abonnees
  Geen min. contractduur

Voordelige tarieven

Laat je niet aan het lijntje houden, je hebt jouw vaste telefoonlijn niet meer nodig.  Met edpnet telefonie bel je echt goedkoper.  Je geniet van onze lage beltarieven.
Je behoudt gratis jouw nummer en je krijgt er heel wat slimme diensten gratis bij:
zoals nummerweergave en -blokkering, doorschakeling, voicemail to email, fax to email, …

GSM nummer

In België

0,13/minuut

Vaste lijn

In België

0,025/minuut

Edpnet Telephony

abonnees

0,00/minuut

Connectiekosten

 

0,00/oproep

edpnet plus pack

Voor slechts €5 per maand krijg je 2000 extra belminuten om te bellen naar vaste nummers in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland, Duitsland, Polen, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, USA, Hong Kong en China.
Prima babbelpakket dus.

PLUS PACK

5,00 /maand
 • 2000 belminuten
  naar binnen en buitenland*

Wat heb ik nodig?

1

Internet en telefonie in 1 pakket

Want als je een VDSL XS of VDSL XL abonnement bestelt, krijg je er jouw telefonie abonnement bij.*  Gratis en voor niets.

 
 

Zeg die vaste telefoonlijn maar op

Je hebt geen vaste Proximus telefoonlijn meer nodig.  Da's alvast €21,49 per maand in de pocket!

 

2
3

Bestellen

De eenvoudigste manier is online bestellen. Da's simpel en snel. Begrijp je iets niet, dan kan je ons live vragen stellen of je belt ons even op.

OPLETTEN, als je overstapt van een andere provider naar edpnet, kijk dan zeker de voorwaarden en de vervaldag van jouw huidig contract na en vergeet niet om op te zeggen.  Opzeggen kan al na 6 maanden.

Jouw bestaand nummer neemt edpnet gratis over.

 
 
 

Activeren en Installeren

Nadat je besteld hebt, ontvang je een bevestiging per e-mail. Van zodra edpnet de activatiedatum voor jouw abonnement kent, ontvang je opnieuw een bericht via e-mail.

Bestelde je ook hardware, dan sturen wij dit op met Bpost. Indien er niemand aanwezig is, laat Bpost een bericht na en jouw pakket kan worden afgehaald in het dichtstbijzijnde postpunt. Als je koos voor een installatie door een edpnet technieker, dan brengt hij de hardware mee op de dag van de installatie.

Je kan er voor kiezen om de installatie helemaal zelf te doen, of je kiest voor een telecom installatie of een installatie zonder zorgen.

 

4

* promotie geldig voor nieuwe VDSL XS en VDSL XL abonnementen: het telefonie-abonnement is gratis (gesprekskosten niet inbegrepen) tot zolang VDSL XS of VDSL XL actief is.