Hoe activeer ik mobiele data

De activatie van mobile data gebeurt nadat u de correcte configuratie instellingen in uw toestel hebt ingegeven en hebt opgeslaan. U kunt uw toestel manueel configureren met de onderstaande logingegevens:

• APN: data.be
  • Username/password: laat u leeg

Opgelet: na het wijzigen van de instellingen dient u uw toestel volledig te herstarten.

Zie ook:

Hoe wijzig ik mijn APN-instellingen

edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.