Hulp op afstand

Als u online bent en u hebt hulp op afstand nodig ( bvb voor de configuratie van uw e-mail account, VoIP telefonie, enz...), kunt u ons op afstand toegang geven tot uw computer.

Klik op de link:

Ik gebruik Windows

Ik gebruik macOS

U hebt Windows: voer het bestand uit.

U hebt macOS : sla het bestand op, open het archief en start de applicatie.

Geef uw gebruikersnaam en het wachtwoord door aan één van onze Helpdesk Engineers.

Last updated on Jan 21, 2020 | Tags:
Edpnet cookies

Functionele cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Analytische cookies geven inzicht welke pagina’s van de edpnet website u bezocht heeft, hoelang u een welbepaalde pagina bezocht, of u reeds eerder de edpnet website bezocht, evaluatie van uw navigatiegedrag op onze website, ... Met deze cookies bekomt edpnet een algemeen beeld van het websitebezoek. Hierdoor kunnen wij analyseren waar en wanneer er bijvoorbeeld fouten op de website ontstaan.
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.