Thunderbird - Verzenden van bericht mislukt...

Thunderbird - Verzenden van bericht mislukt. Het bericht kon niet worden verzonden omdat de wachttijd voor de verbinding met SMTP-server is verlopen

Voor een edpnet xDSL abonnement met een dynamisch IP kan enkel relay.edpnet.be/ relay.edpnet.nl worden gebruikt als uitgaande mailserver.

Wanneer u een andere uitgaande mailserver opgeeft in Mozilla Thunderbird, dan zult u de volgende foutmeldingen te zien krijgen:

Thunderbird - Verzenden van bericht mislukt...

In dat geval moet u de uitgaande mailserver aanpassen naar relay.edpnet.be (voor België) of relay.edpnet.nl (voor Nederland).

Veranderen van uw uitgaande mailserver(SMTP)

• U klikt op Extra en dan Accountistellingen...

Thunderbird - Verzenden van bericht mislukt...

• U klikt aan de linkerkant op Uitgaande server (SMTP). U selecteert dan aan de rechter kant de account die u wil aanpassen en klikt op Bewerken...

Thunderbird Outgoing Server Settings.png

• U dient de Servernaam te veranderen naar relay.edpnet.be of relay.edpnet.nl en u klikt op OK.

Thunderbird SMTP Server.png

• U klikt op OK.
  • U kunt het venster sluiten.
Last updated on Dec 24, 2014 | Tags:
Edpnet cookies

Functionele cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Analytische cookies geven inzicht welke pagina’s van de edpnet website u bezocht heeft, hoelang u een welbepaalde pagina bezocht, of u reeds eerder de edpnet website bezocht, evaluatie van uw navigatiegedrag op onze website, ... Met deze cookies bekomt edpnet een algemeen beeld van het websitebezoek. Hierdoor kunnen wij analyseren waar en wanneer er bijvoorbeeld fouten op de website ontstaan.
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.