Opera - Bericht verzenden mislukt

Opera - Bericht verzenden mislukt. Misschien is de SMTP-server niet goed ingesteld. E-mail in wachtrij.

Bij een EDPnet xDSL abonnement met een dynamisch IP kan enkel relay.edpnet.be/relay.edpnet.nl worden gebruikt als uitgaande mailserver. Als u een andere server opgeeft in uw Opera-mailprogramma, dan zult u volgende foutmelding te zien krijgen:

Opera dropt mail1.png

Opera dropt mail2.png

In dat geval moet u de uitgaande mailserver aanpassen naar relay.edpnet.be (voor België) of relay.edpnet.nl (voor Nederland).

Verander uw uitgaande mailserver

• U klikt op Opera button.png
  • U selecteert vervolgens E-mail- en chat-accounts...

Opera Mail and Chat Accounts.png

• U selecteert de e-mailaccount die u wilt aanpassen en klikt op Bewerken...

Opera Manage Accounts.png

• U gaat naar Servers en verander de Uitgaande SMTP-server naar relay.edpnet.be of relay.edpnet.nl naar gelang u in België of Nederland gevestigd bent. We raden u aan om Veilige verbinding (TLS) niet aan te vinken

Opera Account Properties.png

• U klikt op OK.
  • U kunt het vester luiten
Last updated on Dec 19, 2014 | Tags:
Edpnet cookies

Functionele cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Analytische cookies geven inzicht welke pagina’s van de edpnet website u bezocht heeft, hoelang u een welbepaalde pagina bezocht, of u reeds eerder de edpnet website bezocht, evaluatie van uw navigatiegedrag op onze website, ... Met deze cookies bekomt edpnet een algemeen beeld van het websitebezoek. Hierdoor kunnen wij analyseren waar en wanneer er bijvoorbeeld fouten op de website ontstaan.
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.