Mijn FRITZ! OS is geüpgraded naar 6.83, wat kan ik doen

Zolang FRITZ! OS 6.83 niet behoort tot de firmwareversies die officieel zijn gecertificeerd voor het nationale DSL-netwerk, zal de installatie daarvan tot het fall-back profiel leiden,  met een maximale snelheid van 7,5 Mbps download en 0,5 Mbps upload. Om uw lijn uit het fall-back profiel te halen, dient u de vorige DSL-versie van FRITZ! OS te implementeren - en het is veel eenvoudiger dan het misschien klinkt!

Open uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, ...) en ga naar de webinterface van uw Fritz! Box. Standaard moet deze bereikbaar zijn op http://fritz.box of http://192.168.178.1. Log in op het toestel als u om wordt gevraagd en zorg ervoor dat de Advanced modus is geactiveerd. Ga naar Internet en klik op DSL-information in het vervolgkeuzemenu:

Klik op Line Settings en scroll een beetje naar beneden om de DSL-versie te bekijken. Vink Use Previous DSL version aan en klik op Apply. De FRITZ! Box wordt opnieuw opgestart.

Nadat het toestel opnieuw is opgestart, wordt de DSL-versie van de toegestane firmwareversie ingeschakeld. Neem contact met ons op op 03 265 67 00 om TBF te starten en het provisioning profiel opnieuw op uw lijn toe te passen.

Last updated on Mar 29, 2018 | Tags: