Kan ik mijn defecte toestel retourneren

Ja, u kunt onze RMA-procedure volgen.

Wat is RMA

RMA (Return Merchandise Authorization) is een procedure om een ​​defect toestel te vervangen tijdens de garantieperiode van een artikel.

Welke toestellen komen in aanmerking voor RMA

Alle gekochte toestellen (modem / router, VoIP-telefoon, enz.) Kunnen worden vervangen via RMA, zolang ze onder de garantie vallen.

• voor AVM-hardware (FRITZ! Box-modem / routers, FRITZ! Fon-telefoons of FRITZ! WLAN-repeaters): als de storing binnen twee (2) jaar na levering van het toestel wordt gemeld;
  • voor andere hardware: als de fout wordt gemeld binnen één (1) jaar na levering van het toestel.

In het geval het toestel in bruikleen is, blijft edpnet de eigenaar van het toestel, wat betekent dat we het vervangen in geval van vermeende problemen, ongeacht wanneer de fout wordt gemeld.

Welke toestellen komen niet in aanmerking voor RMA

In het geval van een defect dat wordt veroorzaakt door onjuist gebruik, stroomuitval, brand of natuurrampen, kan de vervanging niet via RMA worden uitgevoerd. In een dergelijk geval is de wettelijke garantieverplichting van edpnet niet van toepassing en dient een verzekeringsmaatschappij gecontacteerd te worden.

Alle items (stopcontact, telefoonstekker, splitter enz.) Komen ook niet in aanmerking voor RMA.

Wie beslist om door te gaan met RMA

Om onnodige RMA te vermijden, zal onze ondersteuning eerst met u samenwerken om het probleem op te lossen of het defect van het toestel vast te stellen. Als er bevestigd wordt dat het laatste defect is, wordt uw aanvraag geaccepteerd en de RMA-procedure wordt gestart.

Hoeveel kost het

Niets! U hoeft het ​​defect toestel binnen 15 dagen alleen maar terug te sturen (met behulp van ons 'easy retour'-adreslabel). Anders moeten we u het toestel factureren.

Wat is de procedure

U hoeft geen formulier in te vullen, u belt gewoon 03 265 67 00 en volgt de stappen van onze gids die uitlegt hoe u het ​​defecte toestel retourneert.