Thunderbird - Verzenden van bericht mislukt...

Thunderbird - Verzenden van bericht mislukt. Het bericht kon niet worden verzonden omdat de wachttijd voor de verbinding met SMTP-server is verlopen

Voor een edpnet xDSL abonnement met een dynamisch IP kan enkel relay.edpnet.be/ relay.edpnet.nl worden gebruikt als uitgaande mailserver.

Wanneer u een andere uitgaande mailserver opgeeft in Mozilla Thunderbird, dan zult u de volgende foutmeldingen te zien krijgen:

In dat geval moet u de uitgaande mailserver aanpassen naar relay.edpnet.be (voor België) of relay.edpnet.nl (voor Nederland).

Veranderen van uw uitgaande mailserver(SMTP)

• U klikt op Extra en dan Accountistellingen...

• U klikt aan de linkerkant op Uitgaande server (SMTP). U selecteert dan aan de rechter kant de account die u wil aanpassen en klikt op Bewerken...

Thunderbird Outgoing Server Settings.png

• U dient de Servernaam te veranderen naar relay.edpnet.be of relay.edpnet.nl en u klikt op OK.

Thunderbird SMTP Server.png

• U klikt op OK.
  • U kunt het venster sluiten.
Last updated on Oct 30, 2014 | Tags: