Wat is MMS

MMS staat voor Multimedia Messaging Service en geeft u de mogelijkheid om foto's, audiobestand en tekst via uw mobiele telefoon te verzenden en te ontvangen. Dus, verzenden van foto's, films of audiobestanden, werkt allemaal via MMS.

De meeste mobiele telefoons ondersteunen het versturen en het ontvangen van MMS-berichten. U dient MMS in te schakelen en uw mobiele telefoon te configureren.

Wanneer u een MMS krijgt en uw telefoon het niet ondersteunt, ontvangt u altijd een bericht van een website waar u de MMS kunt bekijken of beluisteren.

Eigenschappen

Max. grootte van MMS bericht: 300 kByte
MMS opslaan: op de handheld: onbeperkt; via de website: 1 week (als de ontvanger geen MMS ondersteunt)

Instellingen

Na uw eerste verbinding met het nieuwe netwerk ontvangt u een SMS-bericht met uw mobiele data-instellingen. Als deze automatische configuratie niet voor uw telefoon werkt, hieronder kunt u het nodige MMS-instellingen terug vinden:

- APN: event.proximus.be
- Gebruikersnaam: mms
- Wachtwoord: mms
- MMS Service (MMSC): http://mmsc.proximus.be/mms
- MMS Proxy: 10.55.14.75
- MMS-poort: 8080

Posted on Oct 16, 2017 | Tags: