Hoe controleer ik mijn mobiel verbruik

U kan uw mobiel verbruik via my edpnet nakijken.

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op Mijn Configuratie en kies voor Mijn Mobile:

Hoe controleer ik mijn mobiel verbruik

Er zal een overzicht van uw edpnet mobile abonnement(en) verschijnen. Klik op uw gsm-nummer:

Hoe controleer ik mijn mobiel verbruik
  • Onder Mijn verbruik raadplegen vindt u een overzicht van het aantal verbruikte minuten, SMS’en en mobiele data en indien u reeds buiten-bundel verbruik hebt (en wat u hiervoor zal aangerekend worden.
  • Links ziet u de details van uw edpnet mobile abonnement (wat uw bundel omvat, uw gsmnr, uw simkaartnr, etc.).  U kan hier ook zien of oproepen naar buitenlandse nummers en speciale (VAS) nummers al dan niet toegestaan zijn of geblokkeerd zijn

(Hoe controleer ik mijn mobiel verbruik oproepen zijn toegestaan, Hoe controleer ik mijn mobiel verbruik oproepen zijn geblokkeerd).

Hoe controleer ik mijn mobiel verbruik

Tips

• Klik op de knop Hoe controleer ik mijn mobiel verbruik om een .CSV file te downloaden voor een gedetailleerd overzicht van uw edpnet mobile verbruik.
  • Als u de tarieven voor internationale gesprekken en roaming wenst te raadplegen, kan u op de link Prijslijst internationale gesprekken en roaming klikken om de prijslijst in pdf te openen.
    Hoe controleer ik mijn mobiel verbruik
Last updated on Dec 09, 2019 | Tags: