Hoe activeer ik mobile-data

Instellingen voor datagebruik

De activatie van mobile data gebeurt nadat u de correcte configuratie instellingen in uw toestel hebt ingegeven en hebt opgeslaan. U kunt uw toestel manueel configureren met de onderstaande logingegevens:

Data:
- APN Toegangspunt: edpnet.be
- Gebruikersnaam: [geen]
- Wachtwoord: [geen]

Opgelet: na het wijzigen van de instellingen dient u uw toestel volledig te herstarten.

Last updated on Jan 31, 2020 | Tags:
edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.