De pincode van uw sim kaart wijzigen

We raden je aan om je gsm te beveiligen met een pincode en om je pincode te veranderen in een persoonlijke code. Sommige toestellen staan toe om via het menu van de gsm zelf je pincode te wijzigen. Zo niet kan je de pincode zelf wijzigen:

Geef op je gsm de volgende code in: ** 04*OUDE PIN*NIEUWE PIN*NIEUWE PIN# gevolgd door de beltoets.

Last updated on Oct 03, 2019 | Tags:
edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.