Hoe kan ik B-box 3 in bridge modus configureren

Met deze handleiding kunt u uw B-box 3 in bridge-modus zetten. Het zal het toestel dwingen om enkel als modem te functioneren, waardoor u de PPP-verbinding op uw eigen toestel dat erachter is aangesloten kunt configureren.

Schakel bridge-modus in

1. Open uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, ...) en ga naar de webinterface van uw B-box 3. Standaard moet deze bereikbaar zijn op http://192.168.1.1. Identificeer uzelf op de modem met het gebruikerswachtwoord (het is afgedrukt op een label aan de achterkant van de modem).

2. Klik in het hoofdmenu op Netwerkverbinding:

3. Selecteer Netwerkverbinding en klik op  onder het submenu Internet:

4. Schakel de schuifregelaar voor PPP-inschakeling naar Uitschakelen en klik op :

Verbind uw lokaal netwerk

Er is geen verdere configuratie van uw apparaat nodig. Sluit gewoon een netwerkkabel van een van de LAN-poorten van uw B-box 3 aan op uw interne netwerk. PPP-configuratie moet worden uitgevoerd op het authenticatie-apparaat.

Zie ook:

Hoe kan ik mijn B-box 3 modem installeren en configureren

Hoe configureer ik een port forwarding op mijn B-box 3

Last updated on Aug 16, 2018 | Tags: