Hoe kan ik B-box 3 in bridge modus configureren

Met deze handleiding kunt u uw B-box 3 in bridge-modus zetten. Het zal het toestel dwingen om enkel als modem te functioneren, waardoor u de PPP-verbinding op uw eigen toestel dat erachter is aangesloten kunt configureren.

Schakel bridge-modus in

1. Open uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, ...) en ga naar de webinterface van uw B-box 3. Standaard moet deze bereikbaar zijn op http://192.168.1.1. Identificeer uzelf op de modem met het gebruikerswachtwoord (het is afgedrukt op een label aan de achterkant van de modem).

2. Klik in het hoofdmenu op Netwerkverbinding:

Hoe kan ik B-box 3 in bridge modus configureren

3. Selecteer Netwerkverbinding en klik op Hoe kan ik B-box 3 in bridge modus configureren onder het submenu Internet:

Hoe kan ik B-box 3 in bridge modus configureren

4. Schakel de schuifregelaar voor PPP-inschakeling naar Uitschakelen en klik op Hoe kan ik B-box 3 in bridge modus configureren:

Hoe kan ik B-box 3 in bridge modus configureren

Verbind uw lokaal netwerk

Er is geen verdere configuratie van uw apparaat nodig. Sluit gewoon een netwerkkabel van een van de LAN-poorten van uw B-box 3 aan op uw interne netwerk. PPP-configuratie moet worden uitgevoerd op het authenticatie-apparaat.

Zie ook:

Hoe kan ik mijn B-box 3 modem installeren en configureren

Hoe configureer ik een port forwarding op mijn B-box 3

Last updated on Aug 16, 2018 | Tags:
Edpnet cookies

Functionele cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Analytische cookies geven inzicht welke pagina’s van de edpnet website u bezocht heeft, hoelang u een welbepaalde pagina bezocht, of u reeds eerder de edpnet website bezocht, evaluatie van uw navigatiegedrag op onze website, ... Met deze cookies bekomt edpnet een algemeen beeld van het websitebezoek. Hierdoor kunnen wij analyseren waar en wanneer er bijvoorbeeld fouten op de website ontstaan.
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.