Wat is een Doe-het-zelf installatie

U bent een handige Harry en u zorgt zelf voor de installatie van uw dsl-modem/router en splitter(s).  U configureert zelf uw computer, met plezier en zonder morren.  De handleiding van uw modem en andere praktische details vindt u hier, op onze support site.  Deze installatie kost u – naast een eventuele zweetdruppel – helemaal niets, uiteraard.

Wist-u-dat-je:

Hebt u een interne telefooncentrale en/of een alarmsysteem? Dan is een telecom installatie verplicht.

Meer info:

Last updated on Jun 14, 2018 | Tags:
Edpnet cookies

Functionele cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Analytische cookies geven inzicht welke pagina’s van de edpnet website u bezocht heeft, hoelang u een welbepaalde pagina bezocht, of u reeds eerder de edpnet website bezocht, evaluatie van uw navigatiegedrag op onze website, ... Met deze cookies bekomt edpnet een algemeen beeld van het websitebezoek. Hierdoor kunnen wij analyseren waar en wanneer er bijvoorbeeld fouten op de website ontstaan.
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.