Wat is een Doe-het-zelf installatie

U bent een handige Harry en u zorgt zelf voor de installatie van uw dsl-modem/router en splitter(s).  U configureert zelf uw computer, met plezier en zonder morren.  De handleiding van uw modem en andere praktische details vindt u hier, op onze support site.  Deze installatie kost u – naast een eventuele zweetdruppel – helemaal niets, uiteraard.

Wist-u-dat-je:

Hebt u een interne telefooncentrale en/of een alarmsysteem? Dan is een telecom installatie verplicht.

Meer info:

Last updated on Jun 14, 2018 | Tags: