Hoe activeer ik IPv6

Om te kunnen profiteren van IPv6 op uw verbinding, dient u het via Mijn edpnet te activeren.

Let op: het activeren van IPv6 is niet genoeg om het protocol te laten werken, u dient het ook op uw modem / router in te schakelen, alsook op de computers, smartphones en andere apparaten die ermee verbonden zijn.

Log in op My edpnet met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op Mijn configuratie en selecteer Mijn verbindingen:

Hoe activeer ik IPv6

Een overzicht van uw verbindingen verschijnt. Klik op Edit dslconnection onder Wijzigen:

Hoe activeer ik IPv6

Zet het vinkje bij  Ja, ik wil IPv6 activeren  - en klik op Update:

Hoe activeer ik IPv6

Binnen 30 minuten wordt uw IPv6 LAN-prefix hieronder op dezelfde pagina weergegeven. Ongeacht of uw abonnement een dynamisch of vast IPv4-adres bevat, krijgt de verbinding een statische IPv6 toegewezen.

Degenen die een abonnement met een vast IPv4-adres hebben, zien ook hun statische IPv6 WAN-prexif.

Zie ook:

Hoe schakel ik IPv6 in op mijn FRITZ! Box

Last updated on Feb 13, 2020 | Tags:
edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.