Hoe kan ik Fritz!Box 7490 in bridge modus configureren

Met deze handleiding kunt u uw Fritz!Box 7490 in bridge-modus zetten. Het zal het toestel dwingen om enkel als modem te functioneren, waardoor u de PPP-verbinding op uw eigen toestel dat erachter is aangesloten kunt configureren.

NB! Deze gids is enkel van toepassing als u de Fritz!Box op de VDSL-lijn gebruikt.

DOWNLOAD HET CONFIGURATIEBESTAND

U hebt een speciaal configuratiebestand nodig om het  in uw toestel  te uploaden.

Configuratiebestand: (klik met een rechte muisknop op de link en kiez daarna voor 'opslaan als'/ ‘opslaan link als’)

SURF NAAR DE JUISTE PAGINA

Open uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, ...) en ga naar de web interface van uw Fritz!Box. Standaard is deze bereikbaar op http://fritz.box of http://192.168.178.1. Meldt u zich aan bij de modem als u hierom wordt gevraagd. Ga vervolgens naar Systeem en klik op de optie Backup in het vervolgkeuzemenu:

Klik vervolgens op het tabblad Restore:

UPLOAD HET CONFIGURATIEBESTAND

Klik op Browse en blader naar het configuratiebestand dat u eerder hebt gedownload. Vul het wachtwoord 'avm' in, (zonder de aanhalingstekens, hoofdlettergevoelig). Druk nu op Restore en volg de instructies op het scherm. Zodra het gebeurt, wordt uw Fritz!Box opnieuw opgestart  en u wordt automatisch doorgestuurd naar de Overview pagina.

VERBIND UW LOKAAL NETWERK

Er is geen verdere configuratie van uw toestel nodig. Zodra de boven vermelde configuratie is voltooid, sluit u gewoonde netwerkkabel van uw interne netwerk aan de LAN 4-poort van uw Fritz!Box. PPP-configuratie dient op het authenticatie-toestel uitgevoerd te worden.

NB! Zodra de bridge-modus is ingeschakeld, blijft alleen de poort LAN4 actief.

Posted on Dec 28, 2017 | Tags: