Hoe kan ik de geavanceerde weergave op de FRITZ!Box inschakelen

Wanneer de standaardweergave is geselecteerd in de FRITZ!Box-gebruikersinterface, worden sommige instellingen voor speciale gevallen verborgen. Als je alle FRITZ!Box-instellingen wilt zien, schakel je de advanced view in de gebruikersinterface in.

Geavanceerde weergave inschakelen op FRITZ!OS 6.50 of latere

1. Open de gebruikersinterface door de  http://fritz.box/ in uw webbrowser in te geven.
  2. Klik op de drie puntjes rechts boven in de gebruikersinterface.
  3. Klik op de aan/uit-knop  Hoe kan ik de geavanceerde weergave op de FRITZ!Box inschakelen   om de geavanceerde weergave in te schakelen.
  4. De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is Hoe kan ik de geavanceerde weergave op de FRITZ!Box inschakelen

Geavanceerde weergave inschakelen op FRITZ!OS ouder dan 6.50

1. Open de gebruikersinterface door de  http://fritz.box/ in uw webbrowser in te geven.
  2. Klik View: Standard in het onderste gedeelte in de gebruikersinterface.
    Hoe kan ik de geavanceerde weergave op de FRITZ!Box inschakelen

3. De geavanceerde weergave is ingeschakeld als  Hoe kan ik de geavanceerde weergave op de FRITZ!Box inschakelen is weergegeven.

Last updated on Feb 07, 2019 | Tags: