Hoe kan ik mijn online backup programma installeren

1. Meldt u aan via Admin console met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u van edpnet heeft ontvangen.

​2. Klik op de TOEVOEGEN knop in de rechterbovenhoek van uw webbrowser.

​3. Download de juiste versie van het programma die overeenkomt met uw besturingssysteem.

U kunt ook een offline versie van het programma downloaden.

​4. Voer het gedownloade setup-programma uit.

5. Klik op de Installeren knop en volg de stappen van de wizard.

​6. Bij het finaliseren van de wizard, meldt u zich terug aan via de back-upschema te configureren.

Posted on Dec 01, 2016 | Tags: