Hoe configureer ik FrontPage

Microsoft FrontPage was één van de meestgebruikte WYSIWYG (What You See Is What You Get) HTML-editors en een onderdeel van oudere versies van Microsoft Office.

Deze handleiding gaat niet verder in op de mogelijkheden als webdesign-programma, maar op de ingebouwde ftp-client van FrontPage.

Stap 1

Als u eenmaal uw webpagina's ontworpen hebt, klikt u in het hoofdvenster van FP op File en Publish Web.

Stap 2

Betalende hosting

Publiceren

Indien u een betalende Windows-webhosting hebt met FrontPage-extensies, dan vult u hier het webadres van uw site in, voorafgegaan door http://.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Hier komen dan de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw ftp-account.

Gratis webspace

Publiceren

Voor een gratis of betalende hosting zonder FrontPage-extensies, dan vult u hier het webserveradres in, zoals u dat terugvindt via My edpnet of u vult users.edpnet.be in als u 100 MB gratis webruimte bij uw abonnement heeft gekregen.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Ook zonder FrontPage-extensies moet u hier een gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

Stap 3

Uw bestanden worden nu geüpload.
Afhankelijk van de uploadsnelheid van uw internetverbinding en de bestandsgrootte, kan dit van enkele seconden tot enkele minuten duren.

FrontPage 2003 Help and How-to

http://office.microsoft.com/en-gb/frontpage-help/

Last updated on Mar 23, 2015 | Tags: