Hoe configureer ik FrontPage

Microsoft FrontPage was één van de meestgebruikte WYSIWYG (What You See Is What You Get) HTML-editors en een onderdeel van oudere versies van Microsoft Office.

Deze handleiding gaat niet verder in op de mogelijkheden als webdesign-programma, maar op de ingebouwde ftp-client van FrontPage.

Stap 1

Als u eenmaal uw webpagina's ontworpen hebt, klikt u in het hoofdvenster van FP op File en Publish Web.

Hoe configureer ik FrontPage

Stap 2

Betalende hosting

Publiceren

Indien u een betalende Windows-webhosting hebt met FrontPage-extensies, dan vult u hier het webadres van uw site in, voorafgegaan door http://.

Hoe configureer ik FrontPage

Gebruikersnaam en wachtwoord

Hier komen dan de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw ftp-account.

Hoe configureer ik FrontPage

Gratis webspace

Publiceren

Voor een gratis of betalende hosting zonder FrontPage-extensies, dan vult u hier het webserveradres in, zoals u dat terugvindt via My edpnet of u vult users.edpnet.be in als u 100 MB gratis webruimte bij uw abonnement heeft gekregen.

Hoe configureer ik FrontPage

Gebruikersnaam en wachtwoord

Ook zonder FrontPage-extensies moet u hier een gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

Hoe configureer ik FrontPage

Stap 3

Uw bestanden worden nu geüpload.
Afhankelijk van de uploadsnelheid van uw internetverbinding en de bestandsgrootte, kan dit van enkele seconden tot enkele minuten duren.

Hoe configureer ik FrontPage

FrontPage 2003 Help and How-to

http://office.microsoft.com/en-gb/frontpage-help/

Last updated on Mar 23, 2015 | Tags:
edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.