Kan ik een content-management systeem gebruiken

Kort antwoord: ja.  Toch kan het geen kwaad om na te gaan wat de minimum systeemvereisten van uw content management-systeem zijn. Bezoek hiervoor de website van het content management systeem.

Linux

Onze nieuwste Linux-webhostings draaien op volgend platform, steeds voorzien van de laatste nieuwe veiligheidsupdates:

• Apache 2.4
  • MySQL 5.5/5.6 compatibel
  • PHP tot en met  7.1

Dit maakt gebruik van o.m. Drupal, Joomla en WordPress mogelijk.  Heeft u een recent abonnement? Dan beschikt u over de mod_rewrite functie van apache.

Links

Drupal
Joomla
WordPress

Last updated on Oct 12, 2017 | Tags: