Algemene hosting configuratie details

Hosting Webspace
Protocol FTP HTTP FTP HTTP
Adres ftp://www.uwdomein.extensie http://www.uwdomein.extensie ftp://users.edpnet.be http://users.edpnet.be/username/
Poort 21 80 21 80
Authenticatie gebruikersnaam + paswoord - gebruikersnaam + paswoord -
edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.