Instellingen: email

Inkomend Uitgaand Webmail
Protocol POP3 IMAP SMTP HTTP
Adres mail.edpnet.be relay.edpnet.be* webmail.edpnet.be
Poort (onbeveiligd) 110 143 25 & 587 80
Poort (beveiligd) 995 993 25 (STARTTLS) &
465 (SSL)
-
Authentication gebruikersnaam + wachtwoord Optioneel** gebruikersnaam + wachtwoord

*Indien u surft via een andere provider dan edpnet, vult u hier de smtp-server van die provider in.
**Optioneel indien u via de edpnet-verbinding surft, maar noodzakelijk (met gebruikersnaam en wachtwoord) indien u ook gebruik maakt van andere netwerken.

edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.