Hoe kan ik mijn mailbox logins wijzigen

Om uw mailboxen te beheren, dient u in te loggen op uw my edpnet account, naar Mijn configuratie te gaan en Mijn mailboxen te selecteren.

Hoe kan ik mijn mailbox logins wijzigen

U krijgt een overzicht van uw mailboxen te zien. Klik op Bewerk mailbox.

Hoe kan ik mijn mailbox logins wijzigen

Hier kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw mailbox vinden.

Hoe kan ik mijn mailbox logins wijzigen

U kunt het wachtwoord van uw mailbox wijzigen door een nieuw wachtwoord in te voeren.

Wij adviseren u om een sterk wachtwoord voor uw mailbox te kiezen. Gebruik een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen, bij voorkeur in wanorde.

U dient de wijziging te bevestigen door op Update details te klikken.

Belangrijk: alle wijzigingen die u via mijn edpnet in uw mailbox aanbrengt, worden binnen een half uur (30 minuten) geactiveerd. Dus, u dient wat geduld te hebben voordat u de nieuwe instellingen kunt gaan gebruiken.

edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.