Mesh Bundel

FRITZ!Box 7530 + FRITZ!WLAN Repeater 1160

Niets is zo vervelend dan een slecht WiFi-bereik in huis. Maar met de nieuwe Mesh-technologie behoort dat tot de verleden tijd. Door de FRITZ!Box modem en de netwerkversterker(s) (FRITZ!WLAN repeaters) met elkaar te verbinden, zorgt u als het ware voor een ‘net’ (mesh in het Engels) van meerdere Wifi-netwerken, waarbij u slechts één (gebruikers)naam en wachtwoord nodig heeft.

Eenvoudig in te stellen

In plaats van één router die voor WiFi in uw appartement of huis zorgt, beschikt u met mesh over een netwerk van verschillende toestellen die in elke hoek van elke kamer voor een perfecte dekking en een snelle en stabiele draadloze internetverbinding zorgen.

Plaats de FRITZ!Box – die als centrale functioneert - en andere FRITZ! toestellen in belangrijke delen van uw huis, en u kan genieten van een sterk Wi-Fi-netwerk.

Koppel de toestellen met een simpele druk op de knop "Connect" of "WPS"! Alle toestellen worden automatisch gesynchroniseerd.

Eenvoudig te beheren

Alles is eenvoudig te beheren met Mesh WiFi. Een mesh-netwerkafbeelding wordt toegevoegd aan het overzicht van het thuisnetwerk, dat laat zien welke FRITZ! toestellen momenteel actief zijn, hoe ze met elkaar verbonden zijn en welke doorvoersnelheden beschikbaar zijn via de individuele verbindingen.

Als er een update beschikbaar is voor een FRITZ! product, kunt u die met een simpele muisklik rechtstreeks via het mesh-overzicht installeren.

Draadloze devices kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd en verwijderd, waardoor het netwerk zeer flexibel en uitbreidbaar is als er meer of minder dekking nodig is
  De FRITZ!Box verzendt als centrale alle draadloze instellingen (accountinformatie, gasttoegang, schema) naar de andere FRITZ! toestellen in het thuisnetwerk
  Met Mesh, ondersteunen alle FRITZ! toestellen met dual-band wireless LAN ook band steering: dwz dat alle verbonden toestellen altijd de beste frequentie 2,4 GHz of 5 GHz, toegewezen krijgen.
  Als u een tweede FRITZ!Box hebt, kunt u deze als mesh-repeater aan uw Mesh-netwerk toevoegen
Eenvoudig in te stellen

In plaats van één router die voor WiFi in uw appartement of huis zorgt, beschikt u met mesh over een netwerk van verschillende toestellen die in elke hoek van elke kamer voor een perfecte dekking en een snelle en stabiele draadloze internetverbinding zorgen.

Plaats de FRITZ!Box – die als centrale functioneert - en andere FRITZ! toestellen in belangrijke delen van uw huis, en u kan genieten van een sterk Wi-Fi-netwerk.

Koppel de toestellen met een simpele druk op de knop "Connect" of "WPS"! Alle toestellen worden automatisch gesynchroniseerd.

Eenvoudig te beheren

Alles is eenvoudig te beheren met Mesh WiFi. Een mesh-netwerkafbeelding wordt toegevoegd aan het overzicht van het thuisnetwerk, dat laat zien welke FRITZ! toestellen momenteel actief zijn, hoe ze met elkaar verbonden zijn en welke doorvoersnelheden beschikbaar zijn via de individuele verbindingen.

Als er een update beschikbaar is voor een FRITZ! product, kunt u die met een simpele muisklik rechtstreeks via het mesh-overzicht installeren.

Draadloze devices kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd en verwijderd, waardoor het netwerk zeer flexibel en uitbreidbaar is als er meer of minder dekking nodig is
  As the De FRITZ!Box verzendt als centrale alle draadloze instellingen (accountinformatie, gasttoegang, schema) naar de andere FRITZ! toestellen in het thuisnetwerk
  Met Mesh, ondersteunen alle FRITZ! toestellen met dual-band wireless LAN ook band steering: dwz dat alle verbonden toestellen altijd de beste frequentie 2,4 GHz of 5 GHz, toegewezen krijgen.
  Als u een tweede FRITZ!Box hebt, kunt u deze als mesh-repeater aan uw Mesh-netwerk toevoegen
Bestel Mesh Wi-Fi Bundel
€99,00 BTW incl.

(€81,82 BTW excl.)

met
VDSL XL

(promotie geldig van 01/03/2019 tot en met 31/08/2019)
€149,00 BTW incl.

(€123,14 BTW excl.)

met
VDSL XS, Fiber XS of Fiber XL

€50,00 BTW incl. (€41,32 BTW excl.) voor elke extra FRITZ!WLAN Repeater 1160

Bestel

Last updated on Jul 04, 2019 | Tags: