FRITZ!WLAN Repeater 1200

De FRITZ!Repeater 1200 vergroot snel en eenvoudig de WiFi-reikwijdte van je thuisnetwerk. Ondanks de compacte constructie heeft hij twee zendeenheden. Dankzij Mesh WiFi worden al je apparaten comfortabel in de 5 GHz- en de 2,4 GHz-band geïntegreerd. Bovendien heeft de FRITZ!Repeater 1200 een gigabit-LAN-poort.

FRITZ!WLAN Repeater 1200

Kenmerken

• WiFi AC tot 866 Mbit/s in de 5 GHz-band
  • WiFi N tot 400 Mbit/s in de 2,4 GHz-band
  • Compatibel met alle WiFi-routers met de draadloze standaarden 802.11 ac/n/g/b/a
  • Overname van de WiFi-versleuteling (WPA2)
  • Garandeert maximale WLAN-beveiliging: encryptie in overeenstemming met WPA1, WPA, WEP-128 en WEP-64
  • Ondersteunt het internetprotocol IPv6

WPS

De FRITZ!Repeater 1200 ondersteunt de eenvoudige, automatische aanmelding via het zogenoemde WPS-procedé. Voor de instelling is een druk op de knop voldoende: de Repeater en een voor WPS geschikte router zoals de FRITZ!Box worden dan automatisch met elkaar verbonden. De FRITZ!Repeater neemt de juiste WiFi-instellingen over en is meteen gebruiksklaar.

Mesh WiFi

In plaats van één router die voor WiFi in uw appartement of huis zorgt, beschikt u met mesh over een netwerk van verschillende toestellen die in elke hoek van elke kamer voor een perfecte dekking en een snelle en stabiele draadloze internetverbinding zorgen. Leer meer over Mesh WiFi.

Gigabit-LAN-aansluiting

De FRITZ!Repeater 1200 zelfs netwerkapparaten zonder WiFi in het thuisnetwerk. De Repeater overbrugt daarbij draadloos de afstand tot de router en maakt zo het leggen van kabels overbodig.

Apparaateigenschappen

• Afmetingen (H x B x D): ca. 80 x 80 x 37 mm (zonder stekker)
  • Gewicht: ca. 160 g
edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.