FRITZ!WLAN Repeater 1200 AX

De FRITZ!Repeater 1200 vergroot snel en eenvoudig de WiFi-reikwijdte van je thuisnetwerk. De 1200 AX breidt je Wi-Fi-netwerk uit voor een groter bereik en ondersteunt Wi-Fi 6. Het intelligente FRITZ! Mesh zorgt voor gemakkelijke installatie en altijd een super Wi-Fi-ontvangst.

FRITZ!WLAN Repeater 1200 AX

Kenmerken

• WiFi AC tot 2400 Mbit/s in de 5 GHz-band
  • WiFi N tot 600 Mbit/s in de 2,4 GHz-band
  • Compatibel met alle WiFi-routers met de draadloze standaarden 802.11 ax/ac/n/g/a
  • Bij levering beveiligd met geactiveerde WPA2-versleuteling; WPA3/2 transition mode is ook beschikbaar
  • Ondersteunt het internetprotocol IPv6

Wi-Fi 6

De FRITZ!Repeater zorgt voor optimale Wi-Fi met Wi-Fi 6. Het is specifiek ontwikkeld om een betrouwbare en hoge overdrachtsnelheid mogelijk te maken – ook wanneer veel apparaten tegelijk in het Wi-Fi-netwerk worden gebruikt.

De 1200 AX ondersteunt Wi-Fi 6 in het 2,4GHz-spectrum en in de 5GHz-band, met daarin zelfs 160 MHz brede Wi-Fi-kanalen die snelheden tot wel 2400 Mbit/s mogelijk maken.

Mesh WiFi FRITZ!WLAN Repeater 1200 AX

In plaats van één router die voor WiFi in uw appartement of huis zorgt, beschikt u met mesh over een netwerk van verschillende toestellen die in elke hoek van elke kamer voor een perfecte dekking en een snelle en stabiele draadloze internetverbinding zorgen. Leer meer over Mesh WiFi.

Gigabit-LAN-aansluiting

De FRITZ!Repeater 1200 AX ondersteunt de eenvoudige, automatische aanmelding via het zogenoemde WPS-procedé. Voor de instelling is een druk op de knop voldoende: de Repeater en een voor WPS geschikte router zoals de FRITZ!Box worden dan automatisch met elkaar verbonden. De FRITZ!Repeater neemt de juiste WiFi-instellingen over en is meteen gebruiksklaar.

Gigabit-LAN-aansluiting

De FRITZ!Repeater 1200 AX zelfs netwerkapparaten zonder WiFi in het thuisnetwerk. De Repeater overbrugt daarbij draadloos de afstand tot de router en maakt zo het leggen van kabels overbodig.

Apparaateigenschappen

• Afmetingen (H x B x D): ca. 80 x 80 x 37 mm (zonder stekker)
  • Gewicht: ca. 160 g