FRITZ!Box 7530 AX modem/router

Vanaf nu kunnen onze fiber-abonnees genieten van de nieuwe Wi-Fi 6-technologie met de FRITZ!Box 7530 AX. Deze nieuwe modem heeft de nieuwste technologie aan boord en verbindt probleemloos alle apparaten met het internet.

Wi-Fi 6 is de nieuwste en snelste wireless standaard. Deze haalt snelheden die tot veertig procent hoger zijn dan vorige Wi-Fi generaties. Wi-Fi 6 bereikt ook optimale gegevenssnelheden, zelfs als er meerdere apparaten tegelijk in het thuisnetwerk zijn aangemeld. De gekende standaarden zoals Wi-Fi 5 en 4 zorgen bovendien voor compatibiliteit met alle apparaten.

Behalve een ADSL/VDSL/Fiber modem/router en een WiFi-router is de FRITZ!Box 7530 AX bovendien voorzien van een geïntegreerde DECT-telefooncentrale en gigabit-ethernet, USB-aansluiting en mediaserver.

FRITZ!Box 7530 AX modem/router
FRITZ!Box 7530 AX modem/router

Internet

• ADSL, ADSL2+, VDSL2 en Fiber modem/router. Annex A/B compatibel
  • Native IPv6-ondersteuning

Wireless LAN

• Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) tot 1.800 Mbit/s (5 GHz) en 600 Mbit/s (2,4 GHz)
  • Compatibel met de Wi-Fi-standaarden IEEE 802.11 a/g/n/ac
  • Dual band Wi-Fi: gelijktijdig bedrijf in de 5 GHz- en 2,4 GHz-band
  • Af fabriek beveiligd met geactiveerde WPA2-versleuteling; WPA3 is ook beschikbaar
  • MESH Wi-Fi ondersteuning FRITZ!Box 7530 AX modem/router

Lokaal netwerk

• Gemakkelijke en snelle netwerkverbinding van computers, laptops, speelconsoles, ... ofwel draadloos of via 1 van de 4 Gigabit-poorten (10/100/1000BASE-T)
  • 1 geïntegreerde USB-poort (USB 2.0) voor printer- of netwerkopslag
  • Verschillende beveiligingsfuncties zoals geïntegreerde firewall, WPA2-codering, kinderslot, ...
  • Ingebouwde VPN-server voor thuiswerkers
  • Gebruikersinterface geoptimaliseerd voor smartphones en tablets (reagerend ontwerp)

Telefonie

• 1 analoge poort voor telefoon, fax- of antwoordapparaat
  • DECT-basisstation voor aansluiting van maximaal 6 draadloze telefoons
  • Geïntegreerd digitaal antwoordapparaat met maximaal 5 voicemail-boxen
  • Faxfunctie inclusief doorsturen per email (fax-to-mail)
  • Oproepomleiding, interne gesprekken, conferenties met drie partijen, oproepen doorverbinden en blokken
  • Uitgebreide PBX-functionaliteit: oproepomleiding, oproepafwijzing en wisselgesprek, interne conferentie met drie partijen, snelkiesnummers...
  • Beheer van maximaal 20 SIP-accounts (SIP-adressen)
  • Bellen met super voordelige tarieven via internet met VoIP (zelfs als de pc uit staat) of via een vaste analoge lijn
edpnet cookies

Functioneel noodzakelijke en analytische cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.