FRITZ!Powerline 1240E WLAN Set

FRITZ!Powerline 1240E Set is ideaal voor de uitbreiding van een bestaand netwerk. FRITZ!Powerline verbindt apparaten via kabel en WiFi en breidt het draadloze netwerk van de FRITZ!Box razendsnel uit via het stroomnet. Dankzij FRITZ!Powerline 1240E Set is elke contactdoos in je woning een potentiële WiFi toegangspunt of high speed-netwerkaansluiting: met gigabit-snelheid worden gegevens pijlsnel en veilig via de stroomkabel door het thuisnetwerk gestuurd.

Kenmerken

• Breidt het thuisnetwerk uit via de stroomkabel
  • Direct aan te sluiten op elke contactdoos zonder software te installeren
  • Tot 1.200 Mbit/s Powerline-gegevenssnelheid en sterke verbindingen bij grote afstanden in het netwerk (conform Powerline-standaard HomePlug AV2)
  • Compatibel met Powerline-adapters van de klassen 1200, 600, 500 en 200 Mbit/s en de standaard IEEE P1901 en HomePlug AV2, co-existentie met oudere Powerline-adapters
  • Quality of service: toekenning van prioriteit aan gegevens voor storingvrije video-overdracht en internettelefonie
  • Ondersteunt het internetprotocol IPv6
  • Verkrijgbaar in een set met FRITZ!Powerline 1000E

Opgelet: geen mogelijkheid voor bridge mode

Mesh WiFi

• WiFi tot 300 Mbit/s (2,4 GHz) verbindt pc, tablet, smartphone, printer en andere netwerkapparaten
  • In plaats van één router die voor WiFi in uw appartement of huis zorgt, beschikt u met mesh over een netwerk van verschillende toestellen die in elke hoek van elke kamer voor een perfecte dekking en een snelle en stabiele draadloze internetverbinding zorgen. Leer meer over Mesh WiFi.

Gigabit-LAN-aansluiting

• 1 x gigabit-LAN (10/100/1000 Base-T, RJ45-bus) voor de LAN-verbinding van smart-tv, set-top-box, blu-ray, NAS, hifi, spelconsole e.a. met de FRITZ!Box en het internet

Apparaateigenschappen

• Afmetingen (b x h x d): 67 x 114 x 27 mm
  • Gewicht: 140 g