Welke routers kan ik gebruiken op mijn fiber verbinding

Gelukkig hoeft u niet eens een modem te kopen als u een fiber verbinding bestelt. U hebt alleen een router nodig om verbinding te maken met de LAN-poort van uw Fiber NT (ONT). U bent vrij om elke gewenste hardware te gebruiken, maar om met een fiber oplossing te werken, moet uw router:

• een PPP-verbinding kunnen opbouwen,
  • VLAN 10-tagging ondersteunen,
  • Gigabit Ethernet-poorten hebben (anders is de snelheid beperkt tot 100 Mbps).

Als u niet zeker weet of het toestel dat u hebt of gaat kopen de bovenstaande functies ondersteunt, raden we u ten zeerste aan de FRITZ!Box 7530 te kiezen, de modem / router die volledig werkt op het fiber netwerk en die wij ondersteunen: bekijk onze handleidingen voor het configureren voor gebruik met een fiber verbinding en wat te doen als de snelheid niet hoger wordt dan 100 Mbps.

Last updated on Aug 22, 2019 | Tags:
Edpnet cookies

Functionele cookies zijn minimaal nodig voor een goede werking van de edpnet website. Deze worden niet gebruikt om u als bezoeker op onze website te identificeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor alle details. U kan uw voorkeuren hieronder instellen.

Cookies instellen
Analytische cookies geven inzicht welke pagina’s van de edpnet website u bezocht heeft, hoelang u een welbepaalde pagina bezocht, of u reeds eerder de edpnet website bezocht, evaluatie van uw navigatiegedrag op onze website, ... Met deze cookies bekomt edpnet een algemeen beeld van het websitebezoek. Hierdoor kunnen wij analyseren waar en wanneer er bijvoorbeeld fouten op de website ontstaan.
Commerciële/Advertentie cookies zorgen ervoor dat getoonde advertenties op de edpnet website, subsites of Social Media relevant zijn voor u.