Welke routers kan ik gebruiken op mijn fiber verbinding

Gelukkig hoeft u niet eens een modem te kopen als u een fiber verbinding bestelt. U hebt alleen een router nodig om verbinding te maken met de LAN-poort van uw Fiber NT (ONT). U bent vrij om elke gewenste hardware te gebruiken, maar om met een fiber oplossing te werken, moet uw router:

• een PPP-verbinding kunnen opbouwen,
  • VLAN 10-tagging ondersteunen,
  • Gigabit Ethernet-poorten hebben (anders is de snelheid beperkt tot 100 Mbps).

Als u niet zeker weet of het toestel dat u hebt of gaat kopen de bovenstaande functies ondersteunt, raden we u ten zeerste aan de FRITZ! Box 7490 te kiezen, de modem / router die volledig werkt op het fiber netwerk en die wij ondersteunen: bekijk onze handleidingen voor het configureren voor gebruik met een fiber verbinding en wat te doen als de snelheid niet hoger wordt dan 100 Mbps.

Last updated on Nov 02, 2018 | Tags: