Wat als ik een nieuwbouwwoning heb of ik renoveer en er is nog geen aansluiting op het Proximus netwerk

Hebt u nog geen Proximus kabel binnenliggen in uw nieuwe woning of u weet niet waar de Proximus kabel of het intropunt zich bevindt na renovatiewerken ? Dan is dat nog geen probleem, u kan dan een aansluiting aanvragen bij Proximus via volgende pagina :
https://www.proximus.be/nl/id_cr_building/particulieren/producten/verhuizen-of-bouwen/je-gaat-bouwen.html

U weet niet hoe een Proximus intro-punt er uit ziet?  Dan kan u dat hier even nakijken

Proximus zal nakijken of u kan aangesloten worden op op het bestaande kopernetwerk of het nieuwe glasvezelnetwerk. Zodra je aangesloten bent op hun infrastructuur, verwelkomen we u met open armen!

Zie ook:

Welke voorbereidende werken voorzie ik voor de telefoonaansluiting in mijn nieuwbouwwoning

Hoe kan ik het intropunt vinden?

Last updated on Aug 29, 2018 | Tags: