Heb ik een fixed IP adres nodig

Nee, aangezien het niet nodig is om uw modem/router of andere toestellen in uw interne netwerk te kunnen bereiken vanuit het internet via hetzelfde IP adres. U zou voor een fixed IP adres moeten kiezen als u een van de volgende diensten wilt gebruiken:

• een publieke web, file of application server
  • een eigen mail server
  • een centrale VPN site

Een fixed IP adres is geen extra optie maar een deel van het abonnement. Indien u wenst om van dynamisch naar fixed IP over te stappen of vice versa, dient u uw abonnement aan te passen. Hieronder vindt u de lijst van edpnet abonnementen gesorteerd naar het feit dat ze een dynamisch of een fixed IP adres bevatten.

Dynamisch IP adres Fixed IP adres
                            VDSL XS, VDSL XL, VDSL Small Business, Fiber XS, Fiber XL                           VDSL Pro, VDSL Expert, VDSL Expert Plus, alle SDSL lijnen,
alle Ethernet First Mile (EFM) en business Fiber connecties