newer & faster internet (VDSL)

Kies
uw pakket
35,95
per maand
Overzicht Overzicht
10 Mbps UPLOAD nu beschikbaar!

U wilt sneller surfen, downloaden en dingen doen die uw modem omtoveren tot een knipperende kerstboom? Van Newer & Faster internet mag u dat en nog veel meer verwachten, want uw mogelijkheden en dataverkeer zijn onbeperkt.

 • 1

  Edpnet biedt de hoogst mogelijke VDSL-snelheden in België aan*

  U kiest uw eigen snelheidsprofiel: tot 50 Mbps download en tot 6 Mbps upload OF tot 16,5 Mbps download en tot 10 Mbps upload. Test uw lijn via www.lijntest.be

 • 2

  Met VDSL, bent u klaar voor de toekomst ... ongelimiteerde trafiek inbegrepen

  VDSL is veel minder gevoelig aan afstand. Intussen heeft vdsl een dekking van meer dan 80% in België. U surft onbeperkt, zonder extra kost. Wie zijn wij om u een limiet op te leggen?

 • 3

  U heeft geen vaste Belgacom telefoonlijn meer nodig

  Combineer uw Newer & Faster abonnement met edpnet telephony en bespaar heel wat geld. U geniet van lage tarieven en u belt stukken goedkoper. Met edpnet telephony heeft u geen vaste telefoonlijn meer nodig. U belt gratis naar andere edpnet klanten en naar de edpnet helpdesk. Er zijn geen connectiekosten per oproep. En alle slimme diensten, zoals nummerweergave, doorschakeling, antwoordapparaat, krijgt u er gratis bij! U kan uw bestaande nummer gratis behouden.

 • 4

  Bestel de FRITZ!Box 7360 modem voor slechts €99 of de nieuwe FRITZ!Box 7490 voor €179

  U kan kiezen tussen de FRITZ!box 7360 modem of het nieuwe vlaggenschip van de FRITZ!Box-serie van AVM: de FRITZ!Box 7490. Samen met de 7360, is dit de eerste alternatieve modem die officieel erkend is als VDSL-modem in België. Als topmodel met gigabit-snelheid, de modernste hardware en een veelvoud aan technologische highlights biedt de FRITZ!Box 7490 alles voor een uiterst snel thuisnetwerk en laat het geen enkele wens onvervuld. Vergroot het bereik van uw draadloos netwerk met de FRITZ!WLAN Repeater 300E voor €79.

 • 5

  Stel uw abonnement samen zoals u het wilt...

  Betaal niet extra voor functies die u toch niet gebruikt! Bij edpnet stel u uw eigen pakket samen met opties als vaste telefonie, een gsm-abonnement, een website met domeinnaam,... Bij het tabblad opties vindt u alle mogelijkheden terug.


* De geafficheerde snelheden zijn theoretische maximumsnelheden. Op het bevestigingsdocument van uw bestelling, dat deel uitmaakt van uw contract, vermeldt edpnet uw werkelijk te verwachten snelheden, dewelke door verschillende factoren beïnvloed kunnen worden.


Details Details

Internet

Technologie VDSL2
Maximum down/uploadsnelheid* Tot 50 Mbps / 6 Mbps
'High upload' profiel* Tot 16,5 Mbps / 10 Mbps
Ongelimiteerde trafiek Inbegrepen
IP-adres Dynamisch
Beschikbaarheid Nationaal
Aantal mailboxen 1 mailbox met 3 e-mailadressen
- Grootte: 2,5 GB
- Antivirus en antispam inbegrepen
Hardware FRITZ!Box 7360 voor €99
FRITZ!Box 7490 voor €179
Vergroot het bereik van uw draadloos netwerk voor €79

Installatie

Installatie Installeer alles zelf, het kost u niets
Telecom installatie voor €49,95
Een ervaren technicus voor slechts €125

Extra

Support Inbegrepen
Online beheer van abonnement Inbegrepen

Abonnement

Maandelijkse abonnementsprijs € 35,95 /maand
Activatiekost € 50,00 /setup

* De geafficheerde snelheden zijn theoretische maximumsnelheden. Op het bevestigingsdocument van uw bestelling, dat deel uitmaakt van uw contract, vermeldt edpnet uw werkelijk te verwachten snelheden, dewelke door verschillende factoren beïnvloed kunnen worden.

Opties Opties
 • edpnet telephony

  Laat u niet aan het lijntje houden: u hoeft helemaal geen vaste telefoonlijn te huren voor de aansluiting van uw ADSL- of VDSL-abonnement. Gewoon edpnet telephony in huis halen, dat is tot 50 % goedkoper dan de oplossingen van andere telecomoperatoren.

 • Kies uw VDSL snelheidsprofiel

  Het is een feit: edpnet biedt de hoogste VDSL snelheden in België aan.  U kan zelf uw VDSL snelheidsprofiel kiezen: 50 Mbps/6 Mbps OF 16,5 Mbps/10 Mbps. 

 • installatie zonder zorgen

  Voor slechts €125 komt een ervaren technicus uw computer surfklaar maken, bij u thuis. Wanneer u dat wenst...

 • een draadloze modem

  Een moderne multimedia modem die edpnet telephony ondersteunt, waaraan je zonder problemen 6 telefoons en een onbeperkt aantal pc's aansluit!
  Vergroot het bereik van uw draadloos netwerk met de FRITZ!WLAN Repeater 300E

 • onbeperkt aantal mailboxen

  Voor slechts € 2,50 per maand heb je een onbeperkt aantal mailboxen van 2,5 GB met spam- en virusbeveiliging en 3 adressen per mailbox.

 • edpnet mobile

  Met edpnet mobile belt u waar, wanneer en met wie u wilt tegen de laagste tarieven.

 • webhosting

  Een volledig hostingpakket vanaf € 3,03 per maand

 • domeinnaam

  Een unieke naam waaraan u zowel mailboxen als een website kunt koppelen.

 • online backup

  U kan al uw belangrijke bestanden online bewaren bij edpnet. U stuurt deze door via uw internetverbinding door naar edpnet.


Kies
uw pakket