Hoe kan ik de geavanceerde weergave op de FRITZ!Box inschakelen

Wanneer de standaardweergave is geselecteerd in de FRITZ!Box-gebruikersinterface, worden sommige instellingen voor speciale gevallen verborgen. Als je alle FRITZ!Box-instellingen wilt zien, schakel je de "advanced view" in de gebruikersinterface in.

Geavanceerde weergave inschakelen op FRITZ!OS 6.50 of latere

1. Open de gebruikersinterface door de  http://fritz.box/ in uw webbrowser in te geven.
  2. Klik op de drie puntjes rechts boven in de gebruikersinterface.
  3. Klik op de aan/uit-knop     om de geavanceerde weergave in te schakelen.
  4. De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is

Geavanceerde weergave inschakelen op FRITZ!OS ouder dan 6.50

1. Open de gebruikersinterface door de  http://fritz.box/ in uw webbrowser in te geven.
  2. Klik View: Standard in het onderste gedeelte in de gebruikersinterface.
  3. De geavanceerde weergave is ingeschakeld als   is weergegeven.

Posted on Feb 15, 2017 | Tags: