Bijzondere voorwaarden edpnet Friends-actie

De deelname aan de edpnet friends-actie is voorbehouden aan  klanten die over een edpnet DSL-abonnement met dynamisch IP adres beschikken en hun 1e factuur reeds ontvangen en betaald hebben. Edpnet klanten die een edpnet DSL-abonnement met vast IP adres hebben, komen niet in aanmerking voor deze actie. Medewerkers van edpnet en van edpnet verdelers mogen niet deelnemen aan deze actie.

Wanneer je petekind(eren) uiterlijk op deze datum voor een duur van minimaal 12 maanden intekent (intekenen) op één van de aangeboden edpnet DSL-abonnementen, hebben jullie beide recht op een bepaalde periode gratis internettoegang.

Je cadeau voor het peterschap bestaat uit 1 maand gratis internettoegang per vriend(in) die op één van de aangeboden edpnet DSL-abonnementen intekent, terwijl de door jou aangebrachte vriend(in) ook 1 maand gratis kan internetten. De maand gratis internet kan niet ingeruild worden voor geld, een alternatief product of een andere prijskorting.

Hoe werkt het?

Op je persoonlijke my edpnet pagina krijg je een speciale friends widget te zien met de mogelijkheid om een email met edpnet link naar je vrienden te sturen, een edpnet post op je Facebook wall te zetten, een tweet met edpnet link op Twitter te plaatsen of een edpnet link op je website te plaatsen. Voor de e-mail dien je de volgende gegevens in te vullen:

De links die je op je Facebook post, Twitterbericht of email vermeld staan, omvatten telkens een unieke friends-code die edpnet toelaat de bestelling van je vriend/in aan jou te linken. In de e-mail die je vriend(in) vervolgens van edpnet ontvangt, staat een link naar een speciale bestelpagina. Deze link bevat een unieke friends-code die edpnet toelaat zijn/haar bestelling aan jou te linken. Wanneer je vriend(in) ingaat op je uitnodiging en voor een duur van minimaal 12 maanden intekent op één van de aangeboden edpnet DSL-abonnementen, brengen wij je hiervan via e-mail op de hoogte. Van zodra de bestelling van je vriend(in) volledig is opgeleverd, en de 1e factuur is voldaan, geniet je met ingang van de eerstvolgende facturatieperiode van 1 maand gratis internet. Ook de door jou aangebrachte vriend(in) geniet – dankzij jou, het mag gezegd worden – van de maand gratis internet met ingang van zijn/haar eerstvolgende facturatieperiode.

Alle natuurlijke personen die geen actief edpnet DSL-klant zijn komen in aanmerking als petekind. Jijzelf kan niet je eigen petekind worden. Er staat geen begrenzing op het aantal petekinderen dat je kan aanbrengen.

Wij herinneren eraan dat alle DSL-abonnementen die in het kader van deze friends-actie worden afgesloten, onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden van edpnet, dewelke raadpleegbaar zijn op deze website (www.edpnet.be)